UPEČ SI VLASTNÍ CHLEBA
…A ZAČNI S TÍM HNED TEĎ
máš ráda křupavý čerstvě upečený chleba?
- Chtěla bys jíst super čerstvý chleba každý den?
- Toužíš si vyrobit vlastní chleba, ale máš obavy, že to nezvládneš?
- Nechceš být tolik závislá na cenách nekvalitního pečiva v obchodech?
Pokud jsi odpověděla na některou otázku ANO, mám pro tebe řešení. A tím je:
on-line kurz pečení domácího chleba
- Jednoduchý (hrnkový) recept bez vážení.
- Ze sušeného droždí - nemusíš se starat o kvásek.
- Vhodné i pro úplné začátečníky.
- Tipy pro různá zařízení (trouba, pekárna i remoska).
Zvu tě na tvůrčí dílnu pečení domácího chleba. Ukážu ti, jak vyrobit výborný domácí chleba z několika běžně dostupných surovin. Předám ti své zkušenosti se zpracováním těsta. Dám ti praktické tipy, jak doladit recept, když se těsto nedaří nebo jak si vytvořit další varianty ze základního receptu.
co ti akce přinese do života:
- Naučíš se vyrobit si vlastní domácí chleba.
- Zjistíš, že výroba chleba je jednoduchá a nenáročná.
- Budeš víc soběstačnější a nezávislá.
- Budeš mít radost, že si umíš vytvořit vlastní jídlo.
- Budeš si moct péct chleba se mnou opakovaně z pohodlí domova.
- Zjistíš, že tvorba domácích výrobků může být zábava a relax dohromady.
- Budeš se moct na cokoliv nejasného zeptat.
- Stačí ti jen chuť naučit se něco nového a udělat si čas pro tvorbu.
Co tě v on-line kurzu čeká?
Suroviny
Řeknu ti, jaké suroviny jsou pro chleba nutné a které můžeš měnit. Řeknu ti, jaké mouky používám a proč. Dostaneš recept přepočítaný pro 2 strávníky i pro rodinu.
Příprava těsta
Vysvětlím ti, jak připravit těsto podle receptu. Ukážu ti, jak správně míchat těsto na chleba. Dozvíš se, na co si dát pozor a co není pro výsledek důležité.
pečení chleba
Ukážu ti, jak vypadá správně vykynuté těsto. Upečeme si spolu chleba. Dám ti několik tipů, jak zjistit, že už je chleba hotový. Řeknu ti rozdíly pečení v troubě, remosce i pekárně na chleba.
video návody
V kurzu najdeš video návody z workshopu. Ukážu ti, jak se postupně tvoří chleba od načechrané mouky po křupavý bochník.
tipy z praxe
Dostaneš tipy, co dělat, když např. těsto nekyne, jak poznat, že je chleba hotový.
Další varianty
Přidám ti další možnosti, jak změnit recept, aby byl chleba pokaždé jiný. Přidám odkazy, kde čerpat další inspiraci.
cena on-line kurzu je 250 Kč
Kurz budeš mít k dispozici na půl roku. Budeš mít tak dost času vytvoření svého křupavého chleba i vyzkoušení dalších variant. Opakovaným zkoušením a testováním si vyladíš svůj domácí chleba k dokonalosti.
Kdo tě bude provázet
Jmenuji se Jitka Lathinia. Podporuji ostatní na cestě k větší soběstačnosti a svobodě. Učím lidi pečovat o sebe, svůj domov i zahradu. Žít život v souladu se sebou i s přírodou. Pořádám akce, které vedou k potravinové soběstačnosti a finanční hojnosti.
Podělím se o své zkušenosti s pečením chleba. Chleba peču více než 10 let. Vyzkoušela jsem pečení v troubě, ale hlavně v domácí pekárně a v remosce. Předám ti praktické tipy, jaké suroviny použít a jak chleba uchovávat.
chceš Ochutnat kvalitní vlastní domácí chleba?
- Chci si umět vyrobit vlastní domácí chleba.
- Chci mít kvalitní zdroj čerstvého jídla bez chemie.
- Chci si užívat chvíle radosti při tvorbě vlastního jídla.
- Chci být více soběstačná a nezávislá na nabídce v supermarketu.