UPEČ SI VLASTNÍ CHLEBA

…A ZAČNI S TÍM HNED TEĎ

on-line kurz pečení domácího chleba
 
 
 
 
 
 
 

máš ráda křupavý čerstvě upečený chleba?

Pokud jsi odpověděla na některou otázku ANO, mám pro tebe řešení. A tím je:

on-line kurz pečení domácího chleba

Zvu tě na tvůrčí dílnu pečení domácího chlebaUkážu ti, jak vyrobit výborný domácí chleba z několika běžně dostupných surovin. Předám ti své zkušenosti se zpracováním těsta. Dám ti praktické tipy, jak doladit recept, když se těsto nedaří nebo jak si vytvořit další varianty ze základního receptu.

co ti akce přinese do života:

Co tě v on-line kurzu čeká?

Suroviny

Řeknu ti, jaké suroviny jsou pro chleba nutné a které můžeš měnit. Řeknu ti, jaké mouky používám a proč. Dostaneš recept přepočítaný pro 2 strávníky i pro rodinu.

Příprava těsta

Vysvětlím ti, jak připravit těsto podle receptu. Ukážu ti, jak správně míchat těsto na chleba. Dozvíš se, na co si dát pozor a co není pro výsledek důležité.

pečení chleba

Ukážu ti, jak vypadá správně vykynuté těsto. Upečeme si spolu chleba. Dám ti několik tipů, jak zjistit, že už je chleba hotový. Řeknu ti rozdíly pečení v troubě, remosce i pekárně na chleba.

video návody

V kurzu najdeš video návody z workshopu. Ukážu ti, jak se postupně tvoří chleba od načechrané mouky po křupavý bochník.

tipy z praxe

Dostaneš tipy, co dělat, když např. těsto nekyne, jak poznat, že je chleba hotový.

Další varianty

Přidám ti další možnosti, jak změnit recept, aby byl chleba pokaždé jiný. Přidám odkazy, kde čerpat další inspiraci.

cena on-line kurzu je 250 Kč

Kurz budeš mít k dispozici na půl roku. Budeš mít tak dost času vytvoření svého křupavého chleba i vyzkoušení dalších variant. Opakovaným zkoušením a testováním si vyladíš svůj domácí chleba k dokonalosti.

Kdo tě bude provázet

Jmenuji se Jitka Lathinia. Podporuji ostatní na cestě k větší soběstačnosti a svobodě. Učím lidi pečovat o sebe, svůj domov i zahradu. Žít život v souladu se sebou i s přírodou. Pořádám akce, které vedou k potravinové soběstačnosti a finanční hojnosti.  

Podělím se o své zkušenosti s pečením chleba. Chleba peču více než 10 let. Vyzkoušela jsem pečení v troubě, ale hlavně v domácí pekárně a v remosce.  Předám ti praktické tipy, jaké suroviny použít a jak chleba uchovávat. 

Jitka Lathinia Flegelová v přírodě

chceš Ochutnat kvalitní vlastní domácí chleba?

objednávka
on-line kurz upeč vlastní chleba

Prodejní formulář je vytvořen v systému SimpleShop.cz.
Přejít nahoru